PRIMA PAGINA»Un alt fel de cabaret
REPREZENTATII

Un alt fel de cabaret

Un teatru mic se chinuie sa supravietuiasca in aceasta societate. Actritele conduse de directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cantece, coregrafie, costume. Muncesc mult la repetitii ca sa il scoata in scurt timp la rampa. Directorul se imprumuta de bani ca sa il poata face si vrea sa demonstreze ca teatrul poate sa reziste cu marile vedete pe care le are. Partenerul sau inserat in spectacol, cel care i-a imprumutat banii isi doreste ca acest spectacol sa esueze pentru a putea transforma teatrul intr-un club de noapte cu baieti. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe si cui ii va da creditul sau.
In spectacol urmarim evolutia actritelor in doua planuri, in scena prin ceea ce vad de obicei spectatorii, adica spectacolul cu cantece si dansuri, si in culise acolo unde specatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale actritelor, problemele finaciare ale unui teatru care se chinuie sa supravietuiasca, schimbarea costumelor de la un dans la altul,pe scurt viata lor din spatele scenei. Spectacolul arata stralucirea unui spectacol si drumul anevoios prin care se ajunge la lumina.

Nu totul este doar stralucire si aplauze, e viata lor cu bucurii , necazuri si nevoi.

 

Distributia :

  • COSMIN SELESI ( Baby Boy )
  • AURELIAN TEMISAN (Mr. Tom )
  • TANIA POPA (Tammie )
  • DOINA BOTIS ( Danny )
  • ANCA SIGARTAU ( Annie)
  • ALEXANDRA VELNICIUC (Allie)
  • CORINA DANILA (Rossie)
  • MANUELA CARA (Magie & Orchestra si Lizzie )
  • MONICA DAVIDESCU (Penny)
  • OZANA BARABANCEA (Barbra Jo)

Coregrafia : Doina Botis

Scenografia : Imelda Manu

Costume : Tania Popa

Decoruri : Tudor Cretu

Light design : Roxana Docan & George Jipa

Concept muzical : Manuela Cara (Canada)

Dupa un text de : Arthur V.Wesker

Regia : ANCA SIGARTAU

Noi, actorii, nastem un univers...
Iar voi, spectatorii, credeti..., credeti ca suntem ce vrem noi sa credeti...

Asta este magia...
Un cabaret.. Un altfel de CABARET...cu actori...cu reflectoare...cu o scena, c-un decor...Cu costume, cu personaje,cu muzica, ritm...si cu o poveste!...

Ladies and gentlemen, meine damen und herren, mesdames et mesieurs, doamnelor si domnilor bine ati venit la unicul, inimaginabilul, extraordinarul spectacol de cabaret...in seara aceasta va veti bucura de cele mai fascinante prezențe intr-o fascinanta poveste....noi, gazdele dumneavoastra: ANNIE, ALLIE, TAMMIE, ROSSIE, PENNY, DANNIE, MAGGIE, BARBRA JO, BABY BOY SI MR TOM suntem aici pentru a va purta pe aripile unui spectacol de ...CABARET!

MULTIMEDIA

© Copyright Asociatia Gradena 2019. Toate drepturile rezervate.