PRIMA PAGINA»Termeni confidentialitate
REPREZENTATII

Termeni confidentialitate

1.Acceptarea serviciilor
Utilizatorul este autorizat sa viziteze sa detina o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind bilete, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod express de proprietarul acestui site, Asociatia Gradena . Continutul acestui site este protejat de legile romane si internationale de copyright.

2. Descrierea serviciilor oferite
Asociatia Gradena   ofera spre vanzare prin intermediul acestui site, bilete dintr-o gama variata de genuri utilizatorilor inregistrati , in schimbul achitarii acestor bilete prin mijloacele de plata prezentate pe sit si agrementate . Prin inscrierea in baza de newsletter a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea Asociatia Gradena  un newsletter saptamanal cu evenimentele care sunt puse in vanzare prin intermediul sitului, precum si a unor mesaje publicitare, fara a se face abuz de acest drept. Biletele achizitionate vor fi trimise prin sistemul de curierat propriu sau prin firma de curierat partenera, costurile de curierat si comisioanele aferente platii prin modul agreat fiind suportate de catre cumparator daca nu este specificat diferit. Nu se vor livra bilete :
- persoanelor care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere
- persoanelor care nu au confirmat comenzile in termenul agreat. Administratorii site-ului nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, in afara solicitarii exprese din partea acestuia. Utilizatorul se obliga sa nu posteze pe site-ul nostru materiale considerate ofensatoare la adresa oricarei persoane, de orice rasa, religie sau nationalitate, care aduc atingere valorilor societatii sau bunelor moravuri, care contin materiale pornografice sau cu continut sexual explicit, care aduc atingere drepturilor minorilor in zonele de discutii prezente pe site.
Nu se accepta inapoierea biletelor si/sau solicitarea contravalorii acestora, in cazul in care spectacolul respectiv a fost sustinut la data, ora si locatia comunicate. Biletele comandate, achitate si livrate nu se mai pot returna. In cazul amanarii sau anularii unui spectacol www.unaltfeldecabaret.ro va instiinta prin e-mail sau telefon toti clientii de conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora (in functie de contractele incheiate cu organizatorii biletele se pot returna la casieriile salilor indicate de organizatorul spectacolului sau direct la sediul www.unaltfeldecabaret.ro; locatiile pentru returnarea biletelor se vor anunta in prealabil prin intermediul e-mail-ului). Biletele deteriorate sau care nu au fost achizitionate prin intemediul www.unaltfeldecabaret.ro nu se vor primi retur. In cazul amanarii sau anularii unui spectacol www.unaltfeldecabaret.ro va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte costuri suplimentare (ex: de transport = curier sau posta, comisioane bancare, etc - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie) nu se vor returna.

3. Protectia datelor cu caracter personal
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului, va exprimati explicit acordul privind Protectia datelor cu caracter personal. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare-cumparare a biletelor . Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul sitului. Protectia datelor dumneavoastra personale reprezinta una dintre prioritatile firmei noastre.

Asociatia Gradena prelucreaza in conditiile legii, datele urmatoarelor persoane fizice: clienti sau potentiali clienti, consumatori sau potentiali consumatori, in vederea prestarii serviciilor comerciale pentru realizarea obiectului principal de activitate, respectiv: sevicii pe internet. Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor. in masura in care datele personale sunt dezvaluite altor companii din grup sau unor entitati selectate de firma pentru prestarea anumitor activitati sau servicii (ex. firme de curierat), acest proces se produce numai in conditiile asigurarii confidentialitatii si sigurantei datelor cu caracter personal.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Asociatia Gradena ., cu sediul in Str.Campia Libertatii,nr 29, Bl B6, Sc. 2, Etaj 4, Ap. 59, Bucuresti , sector 3, reprezentata prin Popescu Dumitru- Presedinte are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor fiind: facturarea, livrarea si plata produselor/serviciilor online.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, angajatilor societatii, imputernicitilor operatorului, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), parteneri contractuali ai societatii, organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora), societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar) sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.
Prin inscrierea la Newsletter va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea Societatii newsletter saptamanal cu evenimentele curente sunt puse in vanzare prin intermediul sitului, precum si a unor mesaje publicitare. Publicitatea se poate realiza prin e-mail, posta sau alte mijloace, dar fara a se face abuz de acest drept. In cazul in care nu doriti primirea de mesaje publicitare din partea Societatii acest lucru se poate face prin accesarea link-ului privind dezabonarea din cadrul newsletter-ului sau in scris prin e-mail la adresa office@blt.ro .
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a le corecta.

Legea nr.677/2001 este conforma cu:
Directiva nr. 95/46/EC a Parlamentului european si a Consiliului din 24 octombrie 1995, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Official Journal L 281, 23/11/1995, p 0031-0050); Conventia pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, adoptata la Strasbourg la 28 ianuarie 1981, in cadrul Consiliului Europei si ratificata de tara noastra prin Legea nr. 682/2001 (publicata in Monitorul Oficial 830/21 decembrie 2001).

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

4. Politica de confidentialitate
Asociatia Gradena  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. De asemenea, Asociatia Gradena   isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens ) sau in cazul suspiciunii de frauda, Asociatia Gradena  isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

5. Denuntarea garantiilor
Asociatia Gradena  isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului. De asemenea, Asociatia Gradena  nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor sitului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa Asociatia Gradena.

6. Limitarea raspunderilor
Asociatia Gradena  nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul sitului.

7. Conditii finale
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. Asociatia Gradena  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si conditiile" fara o notificare prealabila. Asociatia Gradena  poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, Asociatia Gradena  poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site.

© Copyright Asociatia Gradena 2017. Toate drepturile rezervate.